Rólunk

A teljes szemészeti szolgáltatás egy helyen történő biztosítása érdekében 2021 augusztusában megnyitottuk az új Perfect Vision optikust, amely a szabadkai Perfect Vision Lézer Szemsebészeti Központban található.

A korszerűen felszerelt térben profi személyzet fogadja Önt, aki készen áll arra, hogy minden egyedi igényét kielégítse, és minden kérdésére választ adjon. Munkatársaink munkájában kiemelt feladat az ügyfélhez való egyéni hozzáállás és a legjobb optikai segédeszköz keresése az ügyfél kívánságai és igényei szerint. Rajtad múlik, hogy ellátogatsz-e hozzánk, és rajtunk múlik, hogy elégedetten távozzunk-e.

A minőség és az aktuális divattrendek tökéletes kombinációja

Optika Perfect Vision-nál mindenki talál valamit. Amitől soha nem térünk el, az a minőség, mert szemed egészsége a legfontosabb számunkra.

Női, férfi és gyermek dioptriás keretek és napszemüvegek széles választékát kínáljuk olyan világhírű márkák aláírásával, mint: Just Cavalli, Guess, Marciano, Diesel, Timberland, Swarovski, Victoria Secret, INVU és még sokan mások. Minden típusú dioptriás szemüveget is kínálunk (monofokális, bifokális, multifokális) a legmodernebb védőrétegekkel.

Ugyanitt minden típusú kontaktlencsét és karbantartó terméket vásárolhat, valamint részletes oktatásban részesülhet a kontaktlencsék biztonságos viselésével és kezelésével kapcsolatban.

Munkaórák:

Hétfő - péntek :

08:00 - 20:00

Szombat :

08:00 - 13:00

Törődünk az Ön idejével és költségvetésével

Optika Perfect Visionnál állandó akciók, kedvezmények és szezonális akciók, valamint különféle halasztott fizetési lehetőségek várnak rád.

A Perfect Vision Lézeres Szemsebészeti Központ minden páciense különleges kedvezményekre és kedvezményekre jogosult az Opticában történő vásárláskor.