O NAMA

U nastojanju da pružimo kompletnu oftalmološku uslugu na jednom mestu, u avgustu 2021. godine otvorili smo vrata nove optike Perfect Vision, koja se nalazi u sklopu Centra za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision u Subotici.

U moderno opremljenom prostoru, dočekaće vas stručno osoblje spremno da izađe u susret svim vašim specifičnim zahtevima, te pruži odgovore na sva vaša pitanja. Individualni pristup klijentu i traženje najboljeg optičkog pomagala shodno željama i potrebama klijenata, prioritet je u radu našeg osoblja. Vaše je da nas posetite, a na nama je da izađete zadovoljni.

Savršen spoj kvaliteta i aktuelnih modnih trendova

U Optici Perfect Vision može se pronaći za svakog po nešto. Imperativ od kog nikada ne odstupamo je kvalitet, jer nam je zdravlje Vaših očiju na prvom mestu.

Nudimo vam širok asortiman ženskih, muških i dečijih dioptrijskih okvira i naočara za sunce sa potpisom svetski poznatih brendova kao što su: Just Cavalli, Guess, Marciano, Diesel, Timberland, Swarovski, Victoria Secret, INVU i mnogi drugi. Takođe, u ponudi imamo i sve vrste dioptrijskih stakala (monofokalna, bifokalna, multifokalna) sa najsavremenijim zaštitnim slojevima.

Na istom mestu možete kupiti sve vrste kontaktnih sočiva i sredstava za održavanje, te dobiti detaljnu obuku za bezbedno nošenje i rukovanje kontaktnim sočivima.

Radno vreme :

Ponedeljak - Petak :

08:00 - 20:00

Subota :

08:00 - 13:00

Brinemo o vašem vremenu i budžetu

U Optici Perfect Vision očekuju Vas stalne akcije, popusti i sezonske rasprodaje, kao i razne mogućnosti odloženog plaćanja.

Svi pacijenti Centra za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision imaju pravo na posebne pogodnosti i popuste prilikom kupovine u Optici.