Ingyenes szállítás

5000 RSD feletti összegeknél

Vevőszolgálat

Forduljon hozzánk bizalommal

Aktuális kedvezmények

bizonyos terméknél akár 80%

Széles választék

leghíresebb márkák

Üdvözöljük a Perfect Vision Optika online áruházában

Különleges keretet keres? Valami elegáns, retro vagy modern? Bármilyen is legyen a stílusod, szemüvegválasztékunkkal biztosan megtalálod a neked tetsző megjelenést. A játékostól a merésztől a karcsú és kifinomultig az új szemüveged a TE leszel.

AKCIÓS TERMÉKEK

NŐI KOLLEKCIÓ

GYERMEKGYŰJTEMÉNY

Blog

Hírek és újdonságok a blogról

VAN KÉRDÉSE?

TAPASZTALATOK

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Sokáig hordtam szemüveget és leginkább a dioptriás és a napszemüveg kombinációja zavart, illetve a vezetés nehézsége. A Perfect Visionról egy barátomtól tanultam, akit Ön műtött, és ő volt az első, igazi és őszinte kapcsolatom. Minden jól ment
Sandra Grahovac
1993., Beč (Austrija)
Egy kolléganőtől hallottam Önről, aki 4 éve volt nálatok lézeres dioptria eltávolításon, és most "összeszedtem" a bátorságot, hogy én is eljöjjek. Semmi szörnyű, nem fáj, és nincs komplikáció! Nagyon jó volt, hogy csoportosan vártunk a műtét előtt, nem voltam egyedül.
Marija Cvjetković
1995., Čurug
Minden dicséret a rendkívül profi Dr. Ivoševićnek. A figyelem, a támogatás és a kedvesség, amit nyújtasz, igazán kellemes! Most, két hónap után elmondhatom, hogy életem egyik legjobb döntése ez, és megoszthatom pozitív tapasztalataimat másokkal.
Ivana Lukić
1985., Subotica